Naslovna > Djelatnosti i usluge

Horizontalna
signalizacija

“Učinkovitost horizontalnih oznaka ne bi smjela pasti ispod 150 mcd/lux/m2 po suhim vremenskim uvjetima i 35 mcd/lux/m2 (RW2) u vlažnim i kišovitim uvjetima” – preporuka Europske cestovne federacije (ERF – European Road Federation) za izvođenje horizontalnih oznaka na kolniku.

Naslovna > Djelatnosti i usluge

Zaštitni
cestovni sustavi

  • Zaštitna odbojna ograda
  • Zaštitna odbojna ograda na mostovima (objektima)
  • Demontažni prolazi
  • Ublaživači udara
  • Terminali – testirani počeci zaštitne odbojne ograde
  • Zaštitne ograde za motocikliste

Naslovna > Djelatnosti i usluge

Povećanje hvatljivosti kolnika

Sanacije mjesta ugrožene hvatljivosti kolnika visokotlačnom tehnologijom obrade kolnika metalnim kuglicama na ekološki i ekonomičan način rezultiraju povećanjem hvatljivosti teksture te povećanjem koeficijenta trenja.

Naslovna > Djelatnosti i usluge

Otklanjanjeakvaplaniranja

Otklanjanje akvaplaniranja metodom žljebičanja vrši se mehaničkim zarezivanjem utora pod kutom od 45° u odnosu na os kolnika prema nižem rubu kolnika šta omogućuje upuštanje vode u žljebove i na taj način poboljšava površinsku odvodnju.

Naslovna > Djelatnosti i usluge

Zaštita od
buke

Visoko kvalitetni zaštitni elementi izrađeni od aluminija, postavljaju se na mjesta na kojima je prisutan problem buke izazvane cestovnim ili željezničkim prometom. Paneli su dostupni u različitim bojama ili oslikani motivima kako bi se uklopili u prirodno okruženje.

Naslovna > Djelatnosti i usluge

Privremene regulacijeprometa

Privremene regulacije cestovnog prometa predstavljaju označavanja i osiguranja mjesta na kojima se izvode radovi ili na kojima je nastao izvanredni događaj ili bilo koji drugi događaj koji ugrožava sigurnost odvijanja prometa.

This site is registered on wpml.org as a development site.