Privremene regulacije prometa

Privremene regulacije cestovnog prometa predstavljaju označavanja i osiguranja mjesta na kojima se izvode radovi ili na kojima je nastao izvanredni događaj ili bilo koji drugi događaj koji ugrožava sigurnost odvijanja prometa. Razlikuju se ovisno o vrsti ceste, izvoru, vremenu nastanka i vremenu trajanja radova ili privremene opasnosti.

Mobilni ublaživači udara

Osnovna svrha mobilnog ublaživača udara je spasiti ljudske živote u radnoj zoni i zaštititi putnike prilikom udara vozila. Mobilni ublaživač udara apsorbira energiju oslobođenu visokim (ili niskim)učinkom brzine udara vozila. Prilikom udara vozila, mobilni ublaživač udara na kontrolirani način zaustavlja udareno vozilo.

Modeli mobilnih ublaživača udara:
  • Julietta Basic
  • Julietta Max
  • Julietta Large
  • Jumini (50 km/h)
Modeli mobilnih ublaživača udara:
  • testirani na najvišoj razini (TL-3)
  • deklarirana zaštita pri udaru od 100 km/h prema NCHRP 350
  • testirano na vozilima u EU i SAD-u (uključujući i 3-51 i 3-53 testove

Privremene zaštitne ograde

Certificirani sustavi prema EN1317

Trake za privremenu regulaciju prometa

Trake za privremenu regulaciju prometa karakterira izvrsna retrorefleksija koja utječe na povećanje noćne vidljivosti i vidljivosti u mokrim uvjetima čime se smanjuje rizik od prometnih nezgoda te pridonosi povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu.

Trake za privremenu regulaciju se jednostavno i brzo apliciraju na podlogu te isto tako po završetku radova na cestama brzo i sigurno uklanjaju, bez oštećenja podloge.

Mobilni prometni sustavi

Sustavi upozorenja zagušenja prometa

Sustavi upozorenja zagušenja prometa obavještavaju sudionike u prometu o opasnostima i smetnjama u cestovnom prometu. Najsuvremeniji senzor i LED tehnologija detektiraju prometne tokove u ranoj fazi i dinamički ih kontroliraju. Razvojem LED sustava za upozorenje na zastoje postavljeni su prepoznatljivi znakovi za sigurno usmjeravanje prometa. Snažne LED diode pokazuju put u dnevnim i noćnim uvjetima. Moderna LED tehnologija regulira pojedinačne prometne situacije i nadopunjuje ili zamjenjuje klasične prometne znakove.

LED signalni sustavi

Dinamičko ili nedinamično vođenje prometa pomoću LED panela također može predstavljati zamjenu za stacionarnu signalizaciju. Dostupni su u raznim veličinama. Programiranje i praćenje putem web portala.

Mjerenje prometnih podataka i kontrola prometnih tokova
Praćenje i kontrola prometa osiguravaju:
  • smanjenje broja prometnih nesreća
  • manje zastoja u prometu
  • smanjenje onečišćenja okoliša

Kontakt

Signalinea d.o.o.
tel. +385 51 506 515
fax. +385 51 506 516
Certifikati
This site is registered on wpml.org as a development site.