Politika kvalitete, upravljanja okolišem,zdravljem i sigurnosti na radu

Strateški cilj tvrtke Signalinea d.o.o. je neprestano unapređivanje kvalitete svojih usluga uključujući obavezu stalnog poboljšavanja i sprečavanja onečišćenja, ozljeda i ugroze zdravlja te uštede prilikom korištenja prirodnih resursa.

Signalinea d.o.o. se obavezuje da će obavljati aktivnosti izvođenja horizontalne i vertikalne signalizacije u skladu s zahtjevima normi ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.

Signalinea d.o.o. zastupa stav da poslovodstvo snosi najveću odgovornost provođenja politike kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, što je istovremeno obaveza svih zaposlenika.

Politika kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu dokumentira se, provodi, održava i priopćava zaposlenicima.

Signalinea d.o.o. će jačati osjećaj pripadnosti tvrtki, uspostavljanjem sustava vrijednosti ljudskih resursa putem kriterija znanja, obrazovanja i sposobnosti čime će se ostvarivati poslovni rezultati na zadovoljstvo zaposlenika.

Signalinea d.o.o. podržava suradnju i timski rad na svim razinama u cilju izmjene znanja – iskustva i pronalaženja najpovoljnijih rješenja.

U cilju neprestanog poboljšanja kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu okosnicu čini postavljanje i analiziranje ciljeva upravljanja kvalitete, okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu.

Signalinea d.o.o. se obavezuje na primjenu novih tehnologija u skladu s poslovnim mogućnostima.

Signalinea d.o.o. će osigurati provedbu zakona i propisa Republike Hrvatske koji nalažu zaštitu okoliša, zaštitu zdravlja i međunarodnih zakona koje je potpisala Republika Hrvatska.

Signalinea d.o.o. će primjenom novih tehnologija, unapređivanjem ustroja postupno smanjivati utjecaj na okoliš i sprečavati negativne utjecaje na zdravlje radnika.

Marko Dovgan
Predsjednik Uprave
Kukuljanovo, 15. siječanj 2020.

Obaveze koje proizlaze iz politike kvalitete, upravljanja okolišem, upravljanja zdravljem i sigurnosti na radu biti će na primjeren način dostupne javnosti.

Certifikati

ISO 9001:2015 – Sustav upravljanja kvalitetom

ISO 14001:2015 – Sustav upravljanja okolišem

ISO 45001:2018 – Sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu

Kontakt

Signalinea d.o.o.
tel. +385 51 506 515
fax. +385 51 506 516
Certifikati
This site is registered on wpml.org as a development site.